fruitlife-catering-en-kantines-header
Terug naar overzicht
fruitlife-assortiment-granaatappelpitjes-icon

Patisserie & (banket)bakker

Diepvriesfruit en fruitpuree: frisse smaakmaker in gebak, desserts, sappen en bonbons

Patisserieën en banketbakkers werken vrijwel dagelijks met vers fruit of fruitpuree. Fruit wordt verwerkt in allerlei lekkernijen. Kiwi's, aardbeien, blauwe bessen en mandarijnen kom je bijvoorbeeld tegen op de bovenlaag van een heerlijke slagroomtaart. Banketbakkers voegen echter aan nog veel meer producten vers fruit toe. Fruit afkomstig uit de supermarkt of markt is niet zomaar te verwerken in banketbakkersproducten. Daarom zijn diepvriesfruit en fruitpuree van Fruitlife de ultieme oplossing voor patisserieën, want het ingevroren fruit en puree zijn altijd vers en langer houdbaar en van constante kwaliteit.

Vers fruit voor gebak, desserts en smoothies

Fruitlife levert diepgevroren vers fruit dat is toe te voegen aan allerlei soorten gebak. Het fruit wordt pas geplukt als het echt rijp is en kan direct worden gebruikt. Met tientallen fruitsoorten in het assortiment is dit gunstig voor de ambachtelijke bakkerij of patissier. Het fruit kom je tegen als topping (spiegel van gelei) of een Glaçage  (glazuur van chocolade verrijkt met fruitpuree) van allerlei soorten taarten, maar bakkers kunnen er ook een zogenaamde smoothie slagroomtaart mee maken. Bij veel recepten in patisserieën wordt er eveneens gebruik gemaakt van fruitpuree. Het wordt ingezet bij de bereiding van banketbakkersroom, crème patisierre, crème anglaise  maar ook voor het maken van Bavarois, mousse, gebak en als vulling voor bonbons. En wat te denken van ganache met een vulling fruitpuree? Of het tremperen van biscuit met 1 van de  fruitpuree’s. De fruitproducten worden ten slotte ook veel verwerkt in verse sappen en desserts. Bijvoorbeeld ijstaart bestaand uit mangostukjes, chocolade-ijs met aardbeien of een fantastische sorbet. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Fruit zonder kunstmatige toevoegingen

Fruit en fruitpuree zonder toevoeging van suiker bestaan uitsluitend uit natuurlijke suikers. Dit betekent dat er geen extra suiker aan het fruit is toegevoegd. Daarnaast zijn er ook geen kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen te vinden in de fruitproducten van Fruitlife. Op die manier blijft de volle smaak van vers fruit intact en komt ook het bakkersambacht perfect tot zijn recht! Bovendien zijn de fruitproducten een aanwinst voor horecabedrijven, cateraars en ijsmakers. Daarmee biedt Fruitlife volop mogelijkheden voor talloze ondernemers, die graag werken met een constante kwaliteit.

Uitgebreid assortiment fruit en fruitpuree voor patisserieën en banketbakkers

Fruitlife heeft een gevarieerd aanbod diepgevroren fruit en fruitpuree. Het diepvriesfruit bestaat uit losrollend of biologisch fruit. Verder is er keuze uit allerlei fruitmixen, smoothiemixen en decoratiefruit. Met 36 verschillende fruitsoorten en 65 fruitpurees van hoge kwaliteit op voorraad kan iedere banketbakker of patisserie probleemloos aan de slag met het maken van overheerlijk gebak, verse smoothies en nazinderede desserts.

text-image

Uitgebreid assortiment, klaar voor gebruik.

Fruit het gehele jaar door! Fruitlife heeft speciaal voor u uit de beste oogstgebieden het lekkerste en mooiste fruit geselecteerd. Het fruit is makkelijk te doseren, is lang houdbaar, heeft geen toevoegingen en is direct te verwerken.

Vraag assortimentslijst aan

© 2024 Fruitlife | Website door Addmark