blog-single-banner
  • Home
  • Nieuws
  • Stay cool met FruitLife IQF bramen en bramenpuree
Terug naar overzicht

Stay cool met FruitLife IQF bramen en bramenpuree

Bramen(puree)

Zoek de verkoeling op met Fruitlife IQF bramen en bramenpuree

Bramen zijn een veelzijdige vrucht die perfect zijn voor het toevoegen van zoetheid en kleur aan een verscheidenheid aan desserts, ijs en smoothies. Hun dieppaarse kleur en zoete smaak maken ze een favoriet van veel mensen.

Een smakelijke toevoeging aan veel desserts

Eén van de meest populaire manieren om bramen te gebruiken in desserts is om ze te gebruiken in taarten en gebak. Bramen kunnen worden gebruikt als een heerlijke vulling voor taarten, cakes en cupcakes. Ze kunnen daarnaast worden gebruikt als een topping voor cheesecake of als een laag in een trifle. Bramen kunnen ook worden gebruikt om zoete sauzen en compotes te maken. Bramensaus is heerlijk als topping voor pannenkoeken, wafels en ijs. Bramencompote is ook een populaire keuze en kan worden gemaakt met bramen, suiker, citroensap en kaneel.

Een traktatie op een warme dag

Een andere manier om bramen te gebruiken in desserts is om ze te gebruiken in een sorbet of ijs. Bramenijs is een heerlijke traktatie op een warme dag. Het kan eenvoudig worden gemaakt met bevroren bramen, suiker en melk of room. Bramensorbet is ook zo’n mooi dessert en kan worden gemaakt met bramenpuree en suikersiroop.

Smoothies smaken heerlijk met bramen

Smoothies zijn ook een geweldige manier om bramen te gebruiken. Bramen zijn van nature zoet en rijk aan vezels, wat ze een perfecte toevoeging maakt aan smoothies. Een klassieke bramen smoothie kan worden gemaakt met bevroren bramen, banaan, melk of yoghurt en honing. Het is een geweldige manier om een gezonde en smakelijke snack te krijgen.

Kortom, Fruitlife bramen zijn een veelzijdige en smakelijke vrucht die perfect zijn voor het toevoegen van zoetheid en kleur aan een verscheidenheid aan desserts, ijs en smoothies. Of je ze nu gebruikt in een taart, ijs, smoothie of saus, bramen zijn een heerlijke traktatie die zowel lekker als gezond is. Meer mooie producten en inspiratie vindt u op onze Instagram.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief:

text-image

Uitgebreid assortiment, klaar voor gebruik.

Fruit het gehele jaar door! Fruitlife heeft speciaal voor u uit de beste oogstgebieden het lekkerste en mooiste fruit geselecteerd. Het fruit is makkelijk te doseren, is lang houdbaar, heeft geen toevoegingen en is direct te verwerken.

Vraag assortimentslijst aan
© 2024 Fruitlife | Website door Addmark