blog-single-banner
  • Home
  • Nieuws
  • Cocktails met ananas
Terug naar overzicht

Cocktails met ananas

Cocktails met ananas

Pineapple Daiquiri

Pineapple Daiquiri is een verfrissende en smaakvolle cocktail die zeker de moeite waard is om uit te proberen. Het is een variatie op de klassieke Daiquiri-cocktail die traditioneel wordt gemaakt met witte rum, limoensap en suiker. De Pineapple Daiquiri voegt echter ananaspuree toe aan de mix voor een tropische twist. De combinatie van de zoete en zure smaken van ananas en limoen zorgen voor een heerlijke balans in de Pineapple Daiquiri. Bovendien voegt de rum een aangename kick toe aan de mix.

Wat is IQF ananas?

IQF ananas van Fruitlife is ananas die direct na de oogst wordt ingevroren om de natuurlijke smaak te behouden. Dit betekent dat u het hele jaar door toegang hebt tot hoogwaardige ananas. Als cocktailmaker is dit een geweldig product, dat u de mogelijkheid geeft uw gasten het gehele jaar door te bedienen.

De veelzijdigheid van IQF ananas

Als cocktailmaker weet u dat de juiste ingrediënten het verschil kunnen maken tussen een gewone drank en een onvergetelijke ervaring voor uw klanten. Ananas is een veelzijdige en smaakvolle toevoeging aan verschillende cocktails. Voeg bijvoorbeeld een schijfje / tibets ananas toe aan uw margarita voor een tropische twist, of gebruik ananas in uw martini voor een zoete en fruitige smaak.

Experimenteren met ananas: nieuwe cocktailrecepten uitproberen

Als u op zoek bent naar nieuwe en opwindende cocktailrecepten met ananas, overweeg dan om te experimenteren met verschillende combinaties van fruit, kruiden en likeuren. Een mix van IQF ananas, IQF aardbeien, munt en tequila maakt bijvoorbeeld een heerlijke margarita die uw gasten zeker zullen waarderen.

Waarom IQF ananas?

Met IQF ananas kunt u het hele jaar door gebruik maken van hoogwaardige kwaliteit ananas, wat het een handige en kosteneffectieve optie maakt. Bovendien voegt het de frisse en zoete smaak van ananas toe aan uw cocktails, waardoor uw klanten of gasten zeker zullen terugkomen voor meer. Dus waarom niet wat IQF ananas inslaan voor uw bar en aan de slag gaan met het maken van heerlijke en unieke cocktails? Probeer nu onze heerlijke ananas door een gratis sample aan te vragen. 

Inschrijven voor onze nieuwsbrief:

text-image

Uitgebreid assortiment, klaar voor gebruik.

Fruit het gehele jaar door! Fruitlife heeft speciaal voor u uit de beste oogstgebieden het lekkerste en mooiste fruit geselecteerd. Het fruit is makkelijk te doseren, is lang houdbaar, heeft geen toevoegingen en is direct te verwerken.

Vraag assortimentslijst aan
© 2024 Fruitlife | Website door Addmark