blog-single-banner
  • Home
  • Nieuws
  • Aardbeien: dé natuurlijke verwennerij in de zomer
Terug naar overzicht

Aardbeien: dé natuurlijke verwennerij in de zomer

Aardbei-verwennerij-zomer-smoothie

Aardbeien: zoet zomers verwennerij

Zomerkoninkjes, ook wel bekend als aardbeien, zijn 1 van de meest geliefde vruchten van de zomer. Ze zijn zoet, sappig en heerlijk geurig. Het goede nieuws is dat ze ook nog eens gezond zijn en vol zitten met vitamines en antioxidanten. Wat is er nou beter dan genieten van deze lekkere vrucht in een verfrissende smoothie op een warme zomerdag?

Smoothie ingrediënten tot het moment van serveren

Om te beginnen, verzamel alle ingrediënten die u nodig heeft: 1 kopje Fruitlife zomerkoninkjes, een 1/3 kopje plakjes banaan, een half kopje Griekse yoghurt, een half kopje melk een handvol ijsblokjes kunnen achterwege blijven, omdat de Fruitlife aardbeien direct in bevroren toestand gebruikt kunnen worden, waardoor u direct kou aan uw smoothie toebrengt, doe alle ingrediënten in de blender, blend alles tot een gladde massa waardoor u een lekkere koude smoothie krijgt, indien de smoothie niet geheel glad is, kunt u een beetje extra melk toevoegen.

Decoratief glas gevuld met een zacht romige smoothie

Giet de smoothie in een glas en serveer meteen. U kunt het glas ook decoreren met een hele aardbei bovenop de smoothie te leggen, een rietje te gebruiken voor extra gemak en om het glas een extra zomerse kleur te geven kun je de rand van het glas (voordat je het glas vol schenkt) in de rode suiker dippen (suiker vermengt met het sap van ontdooide aardbeien). Geniet van de verfrissende smaak van de zomerkoninkjes en de romige textuur van de Griekse yoghurt. Deze smoothie is perfect als ontbijt, tussendoortje of zelfs als dessert na een heerlijke zomerse maaltijd.

Zomers genietmoment op een heerlijke zomerse dag

Kortom, als u op zoek bent naar een verfrissende, gezond geniet moment op zomaar een  zomerdag, dan is deze smoothie met als hoofdingrediënt absoluut een echte aanrader.

Assortiment lijst

Wellicht heeft bovenstaande info u getriggerd om gebruik te gaan maken van de diverse fruit en fruitpurees. Download onze assortimentslijst en ontdek meer smaaksensaties.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief:

text-image

Uitgebreid assortiment, klaar voor gebruik.

Fruit het gehele jaar door! Fruitlife heeft speciaal voor u uit de beste oogstgebieden het lekkerste en mooiste fruit geselecteerd. Het fruit is makkelijk te doseren, is lang houdbaar, heeft geen toevoegingen en is direct te verwerken.

Vraag assortimentslijst aan
© 2024 Fruitlife | Website door Addmark