fruitlife-restaurants-gastronomie-header
Terug naar overzicht
fruitlife-assortiment-granaatappelpitjes-icon

Restaurants en gastronomie

Restaurants en gastronomie

Seizoensfruit en gevarieerde fruitmixen voor restaurants en grandcafés

Diepvriesfruit is onmisbaar in restaurants en de gastronomie. De kunst van lekker eten wordt namelijk ook zichtbaar in het werken met verse producten. Diepvriesfruit en fruitpuree zijn om die reden niet weg te denken van het menu. Restaurants beschikken graag ieder seizoen over kwalitatief goed vers fruit om die te verwerken in bijvoorbeeld appeltaart, desserts en andere gerechten. Met het diepvriesfruit van Fruitlife wordt de bereiding van iedere lekkernij of menu een feestje. Het fruit is eenvoudig te bestellen via de mail bestelling@fruitlife.nl waarbij je als restauranteigenaar de keuze hebt uit tientallen soorten diepvriesfruit en fruitmixen.

Geef gerechten smaak en een kleurrijke twist met vers fruit

Met vers fruit geef je menu's smaak en karakter. Besjes kunnen bijvoorbeeld prima bij een wildschotel, terwijl schijfjes banaan en heerlijke aardbeien het ook goed doen in ijsdesserts. Daarnaast worden vers fruit en fruitpuree ook veel gebruikt in sappen, smoothies, taart en salades. Druiven doen het bijvoorbeeld goed in een maaltijdsalade. Beschikt jouw horecazaak over een cocktailkaart? Dan komt vers fruit natuurlijk goed van pas bij het maken van allerlei soorten cocktails. Hiermee maak je van iedere cocktail een waar kunstwerk. Waar je vruchten ook in verwerkt, Fruitlife heeft keuze genoeg uit talloze fruitsoorten.

Het gemak van bevroren Fruitlife fruit

Wil je vruchten die direct klaar zijn voor gebruik? Dan is de keuze voor vers fruit van Fruitlife snel gemaakt. Alle fruitsoorten zijn al voorgesneden en dus hoef je het alleen maar te ontdooien. Verschillende fruitsoorten met elkaar combineren? Voor de bereiding van smoothies raden wij je aan om altijd gebruik te maken van bevroren fruit en of fruitpuree, de constante kwaliteit die het gehele jaar gewaarborgd is zorgt voor een constante smaakbeleving, en wat te denken aan de vele uren schoonmaken, schillen en snijden van het fruit, met het assortiment fruit van Fruitlife kunt u deze kostenpost vergeten, alle fruitsoorten zijn ready for use en wat te denken van de derving, door gebruik te maken van diepvriesfruit kan dit tot 0 worden teruggebracht. Door te combineren met de diverse soorten fruit is de keuze te realiserende Smoothies enorm, neem gerust een kijkje in onze assortimentslijst. 

Fruit zónder kunstmatige suikers en andere toevoegingen

Diepvriesfruit van Fruitlife bestel je altijd zonder kunstmatige suikers en andere toevoegingen. Gasten in je restaurant verzeker je dus van vers fruit boordevol vitamines. Fruit dat je bij ons koopt is lang houdbaar en te verwerken in allerlei soorten lekkernijen, gerechten, dranken en desserts. Met ons seizoensfruit ben je ieder jaargetijde verzekerd van de lekkerste en gezondste vruchten in jouw gerechten en desserts. En je gasten, die genieten er met volle teugen van! Kortom: scrol door ons fantastische fruitaanbod en bestel wat je nodig hebt voor jouw restaurant of grandcafé.

text-image

Uitgebreid assortiment, klaar voor gebruik.

Fruit het gehele jaar door! Fruitlife heeft speciaal voor u uit de beste oogstgebieden het lekkerste en mooiste fruit geselecteerd. Het fruit is makkelijk te doseren, is lang houdbaar, heeft geen toevoegingen en is direct te verwerken.

Vraag assortimentslijst aan

© 2024 Fruitlife | Website door Addmark