fruitlife-ambachtelijke-ijsbereiders-header
Terug naar overzicht
fruitlife-assortiment-granaatappelpitjes-icon

Ambachtelijke ijsbereiders

Vers fruit voor ambachtelijke ijsbereiding

Fruit en ijs zijn een logische combinatie. Roomijs en fruit resulteren namelijk in een smaakvol en zinderend samenspel. Om die reden komen bij ambachtelijke ijsbereiding vers diepvriesfruit en fruitpuree goed van pas. Aardbei, mango, banaan en framboos, het zijn slechts enkele fruitsoorten die worden verwerkt in desserts en andere ijsgerechten. Bovendien zie je vers fruit ook terug in sorbets. Fruitlife is gespecialiseerd in de bereiding en verkoop van diepvriesfruit en fruitpuree. We bieden je een uitgebreid assortiment vers fruit en puree dat je uitstekend kan inzetten voor het aanbod in je ijssalon.

Fruitpuree en ijs: voor heerlijk room- en schepijs

Voor roomijs met fruit is een goede smaak noodzakelijk. Fruitpuree is ideaal om ijs schepbaar te houden. Gewoon fruit zit vaak vol water en dit is niet goed voor de kwaliteit van het room- of schepijs. Daarom wordt er bij het bereiden van room- of schepijs vaak gewerkt met fruitpuree. Citroen, mango, aardbei en passievrucht zijn slechts enkele soorten fruitpuree die Fruitlife verkoopt. Er is voldoende voorraad en dus heb je je aankoop snel binnen. Je koopt altijd ingevroren puree en om die reden is het lang houdbaar.

Diepvriesfruit en sorbets

Gebruik je vers fruit bij het maken van sorbets? Diepvriesfruit van Fruitlife is er in allerlei kleuren en smaken elk soort fruit heeft zijn eigen aroma. Bovendien heeft het fruit een zachte structuur en daarom is het perfect te verwerken in ijs. Uiteraard kan je fruitpuree ook inzetten voor het maken van overheerlijke sorbets. Ga bijvoorbeeld voor frambozen- of bosvruchtenpuree. Gebruik een ijsmachine voor het bereiken van de perfecte samenstelling. En natuurlijk mag ook de siroop niet ontbreken! Het verse fruit en ook de fruitpartjes geven iedere sorbet een feestelijk karakter. Met het diepvriesfruit van Fruitlife krijg je direct zin om de mooiste sorbets te maken!

Vers fruit zonder kunstmatige toevoegingen

Ben je actief in de ambachtelijke ijsbereiding en verras je klanten graag met fruitig en smaakvol ijs? Met het diepvriesfruit en de fruitpuree van Fruitlife kies je altijd voor honderd procent natuurlijk fruit zonder kunstmatige geur- en kleurstoffen. Door uitsluitend met natuurlijke producten te werken, krijg je de beste kwaliteit ijs en dat is precies wat je wenst. Het maakt dat klanten sneller bij je terugkomen. Verdiep je daarom in het aanbod van Fruitlife en bestel aan diepvriesfruit en fruitpuree wat je nodig hebt voor ambachtelijke ijsbereiding.

text-image

Uitgebreid assortiment, klaar voor gebruik.

Fruit het gehele jaar door! Fruitlife heeft speciaal voor u uit de beste oogstgebieden het lekkerste en mooiste fruit geselecteerd. Het fruit is makkelijk te doseren, is lang houdbaar, heeft geen toevoegingen en is direct te verwerken.

Vraag assortimentslijst aan

© 2024 Fruitlife | Website door Addmark