blog-single-banner
  • Home
  • Nieuws
  • Kleur jouw taarten en bonbons met ons zomers...
Terug naar overzicht

Kleur jouw taarten en bonbons met ons zomers diepvriesfruit

Bonbons of taart met diepvriesfruit in zomerse tinten: geef kleur aan het huidige grijze seizoen

De eerste maand van het nieuwe jaar hebben we inmiddels achter ons gelaten en daarmee ook de eerste grijze weken van 2023. Helaas duurt het nog even voordat de zon haar kracht en kleur weer laat zien. Gelukkig kunnen we via taarten en bonbons het voorjaar en de zomer naar ons toe halen met heerlijk kleurrijk fruit uit de diepvries. Met ons diepvriesfruit op uw taart proeven uw klanten of gasten de belofte van vrolijke en zonnige dagen.

Geel of groen diepvriesfruit op uw taart en in uw bonbons voor een zomerse of lenteachtige touch

In ons eigen vrieshuis hebben we een royaal aanbod aan allerlei soorten kwalitatief sterke vruchten in de prachtigste kleuren. Ontdek bijvoorbeeld onze selectie met losrollend fruit. Zo kunt u uw taart versieren met diepvriesfruit als abrikoos, kersen en bananenschijfjes voor een warme zomerse uitstraling. Of leg een link met het voorjaar met frisgroene kiwischijfjes, zachtgroene meloenbolletjes en witgele appelblokjes

Kies fruitpurees in prachtige zomerse kleuren voor uw bonbons of taart met diepvriesfruit

Ook produceren we zelf fruitpuree van ons hoogwaardige fruit uit de diepvries. Hiermee kunt u eenvoudig een zomerse taart met diepvriesfruit bakken, maar ook bonbons met zonnige fruittinten maken. Wat denkt u bijvoorbeeld van onze goudgele passievruchtpuree en okergele mangopuree? Of van de diepe rode kleuren van onze aardbeienpuree en morellenpuree. Deze vruchten doen allemaal denken aan een heerlijke warme Indian summer en zijn in deze grijze maanden een vrolijke noot voor uw bonbons of taart met diepvriesfruit.

Ga snel en makkelijk aan de slag met uw bonbons of taarten met ons diepvriesfruit

Of u nu kiest voor het losrollend fruit of de fruitpurees van Fruitlife? U profiteert van handzame hoeveelheden. Zo is onze mangopuree verpakt in dosissen van 1 kilo en kunt u voor de kersen kiezen uit vier maal 2,5 kilo of tien maal 1 kilo. Bovendien zijn onze producten direct klaar voor gebruik waardoor u snel aan de slag kunt met uw bonbons of taart met diepvriesfruit.

Maak vrijblijvend een afspraak en ontdek het beste diepvriesfruit voor op uw taart of in uw bonbons

We hoeven u vast niet uit te leggen welke ingrediënten en smaken het beste zijn voor uw eigen productieruimte. Ook heeft u ons niet nodig voor advies over uw recepturen. Maar we weten wel alles van fruitpuree en IQF, ofwel Individually Quick Freezing, een methode die we voor ons fruit toepassen. Graag delen we onze kennis met u, zodat u de beste keuze kunt maken voor het diepvriesfruit voor op uw taart of in uw bonbons. Vraag dus gerust een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan met een van onze verkoopadviseurs!

Inschrijven voor onze nieuwsbrief:

text-image

Uitgebreid assortiment, klaar voor gebruik.

Fruit het gehele jaar door! Fruitlife heeft speciaal voor u uit de beste oogstgebieden het lekkerste en mooiste fruit geselecteerd. Het fruit is makkelijk te doseren, is lang houdbaar, heeft geen toevoegingen en is direct te verwerken.

Vraag assortimentslijst aan
© 2024 Fruitlife | Website door Addmark