blog-single-banner
  • Home
  • Nieuws
  • Tropische zomermix
Terug naar overzicht

Tropische zomermix

Tropisch zomerfruit

Tropical summer fruit: geniet van een heerlijke zomer!

Met de zomer in volle bloei is er niets zo verfrissend als een heerlijke tropische mix. Deze exotische vruchten zijn niet alleen overheerlijk, maar ook nog eens ontzettend gezond. En wat is er beter dan deze smaken te combineren in Fusion Tea, cocktails en een verrassend lekkere Tropical chicken salad?

Ontdek de zomer in je Fusion Tea

Deze fruitige mix kan worden gebruikt om een heerlijke fusion tea te maken. Door de zonnige vruchten te infuseren met een kwalitatieve groene of witte thee, wordt er een zomerse en verfrissende thee gecreëerd. Voeg eventueel nog een scheutje limoensap toe om de smaak te versterken.

Dé fruitige touch aan je cocktails

Een tropische mix kan ook een cocktail verrijken door een heerlijk zoete en exotische smaak toe te voegen. De blend van deze verschillende tropische vruchten geeft jouw cocktail een frisse en fruitige touch die perfect past bij een zomerse dag. Voeg de mix toe aan een mojito, pina colada of daiquiri en geniet van een drankje met een mooie zomerse twist.

Verfrissende chicken salad

Maar de tropische mix kan ook worden gebruikt om een verrassend lekkere Tropical chicken salad te maken. Door de mix te combineren met stukjes malse kip, sla en een heerlijke dressing, wordt er een gezonde en verfrissende salade gecreëerd die perfect past bij een warme zomerdag.

Een tropische sample

Voor een heerlijke en gezonde manier om de zomer te vieren, is een tropische mix dus zeker een aanrader. Door de combinatie van de verschillende smaken van onze Fruitlife exotische mix past deze perfect bij fusion tea en heerlijke cocktails maar ook bij gerechten als een tropical chicken salad. Proef de zomer in een hap of slok! Als u ook benieuwd bent geworden naar de smaak van onze FruitLife mix vraagt u vrijblijvend een sample bij ons aan.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief:

text-image

Uitgebreid assortiment, klaar voor gebruik.

Fruit het gehele jaar door! Fruitlife heeft speciaal voor u uit de beste oogstgebieden het lekkerste en mooiste fruit geselecteerd. Het fruit is makkelijk te doseren, is lang houdbaar, heeft geen toevoegingen en is direct te verwerken.

Vraag assortimentslijst aan
© 2024 Fruitlife | Website door Addmark