blog-single-banner
  • Home
  • Nieuws
  • Bevroren fruit, het veelzijdige ingrediënt!
Terug naar overzicht

Bevroren fruit, het veelzijdige ingrediënt!

Chillen met bevroren fruit!

Veelzijdig ingrediënt

Bevroren fruit is een veelzijdig ingrediënt dat een verfrissende en smaakvolle dimensie toevoegt aan verschillende culinaire creaties, van ijscreaties tot patisserie en zelfs poke bowls. Door fruit in te vriezen behoud je niet alleen de voedingsstoffen, maar ook de intense smaak en levendige kleur.

Bevroren vruchten in ijscreaties

In ijscreaties zorgen bevroren vruchten voor een romige textuur en een explosie van smaak. Van aardbeiensorbet tot mangosorbet, de mogelijkheden zijn eindeloos. Daarnaast kunnen bevroren bessen en stukjes fruit worden toegevoegd aan ijslolly's voor een gezonde traktatie op warme dagen.

Zelfs bij de patisserie

Patisserie profiteert ook van bevroren fruit, zoals frambozen en bosbessen die worden gebruikt als vulling voor taarten, gebak en muffins. De koude temperatuur en de sappigheid van het bevroren fruit zorgen voor een heerlijke contrast met de warme, knapperige texturen van de gebakken lekkernijen. 

Ook voor in poke bowls

Zelfs in poke bowls voegt bevroren fruit een verrassende twist toe. Denk aan bevroren stukjes ananas of stukjes bevroren mango die een verfrissende zoetheid bieden naast de hartige elementen van de vis en groenten. 

Waardevol ingrediënt

Kortom, bevroren fruit is een waardevol ingrediënt dat een scala aan culinaire creaties naar een hoger niveau tilt. 

Inschrijven voor onze nieuwsbrief:

text-image

Uitgebreid assortiment, klaar voor gebruik.

Fruit het gehele jaar door! Fruitlife heeft speciaal voor u uit de beste oogstgebieden het lekkerste en mooiste fruit geselecteerd. Het fruit is makkelijk te doseren, is lang houdbaar, heeft geen toevoegingen en is direct te verwerken.

Vraag assortimentslijst aan
© 2024 Fruitlife | Website door Addmark